• Omschrijving

  Deze NOMAD is een gloednieuw ontwikkelde compacte familiale Integraal voor een gezin met 2 of 3 kids!

  De naam zegt het zelf, deze integraal is gemaakt om te reizen met je familie naar de meest avontuurlijke bestemmingen. Je zult het niet geloven, maar deze integraal is slechts 2.19m breed en 6.61m lang! De nauwste steegjes of compactste parkeergplaatsen zijn dus een kolfje naar de hand van deze gloednieuwe integraal! Door zijn compacte bouw biedt hij nog een niet te onderschatten voordeel: Extra laadvermogen! Droog op de weegschaal scoort deze Nomad ruim onder de 3T, in rijklare toestand (dus met volle tanks)! 

  We weten dit al lang en het ongelooflijke succes van dit merk is daar niet vreemd aan, de Itineo ontwerpers zijn ruimte-tovenaars! En dit zie je des te beter aan deze Famili Compact CS660. Zonder compromissen te maken slagen ze erin op die heel beperkte afmetingen een motorhome aan te bieden met een kindersuite achter, een handige keuken met diepe lades, een wegneembare werkplan en een grote 136L koelkast, mooie badkamer met volledig gescheiden douchecabine (dankzij een pivoterende wand) en een ruime gezellige zithoek voor 5. In de stuurcabine schuilt nog een extra bed voor 2 van 140x188cm die eenvoudig en vlot naar beneden klapt boven de cabinezetels en zodoende nog wat ruimte overlaat aan de tafel. Wie doet beter op 6.60m lengte!

  Zijn LOOK is nu reeds trendsettend: sober maar modern, alle afmetingen in perfect evenwicht! Dit wordt ongetwijfeld een design die vele jaren zal meegaan. Ook binnen zijn de Itineo designers niet over één nacht ijs gegaan en straalt hij kwaliteit, degelijkheid en modernisme uit! Wij zijn alvast fan.

  Achteraan vind je de kindersuite: multifunctionele stapelbedjes van 202cm lang en een zithoekje die handig omvormbaar is tot extra kinderbed!

  Ook de standaarduitrusting is meer dan compleet: 2 kofferdeuren, bestuurdersdeur, inkomdeur met raam en dubbele vergrendeling, opgehangen achteruitkijkspiegels (trillingsvrij) met elektr. bediening, LED dagrijlichten, panoramisch open dak boven de zithoek,  bodemplaat met polyester beschermd, schokbestendig polyester dak, geisoleerde vaste enkele opstaptrede, LED buitenverlichting, Vloer met polyurethaan isolatie, styrofoam isolatie wanden en dak, enz...

  Omdat je je familievriend het ganse jaar door wenst te gebruiken, hebben we deze integraal naast de kwalitatieve Seitz dubbele ramen ook extra uitgerust met een E-tab dubbele elektrische weerstand voor verwarming en warm water op 220v, Deze verwarming is met zijn 6000W de zwaarste op de markt. Finaal hebben we de vuilwatertank, die onder de camper hangt, extra geïsoleerd en kan je hem indien nodig ook verwarmen.

  We hebben deze topcamper nog extra uitgerust met: alu velgen bi-color 16", inkomdeur met raam, muggendeur en dubbele vergrendeling, Traction Plus wegrijhulp, leder stuur met radiobediening, Navigatiesysteem met groot aanraakscherm voor  FM/DAB/muziekstreamen vanop je GSM/handenvrij telefoneren gecombineerd met een achteruitrijcamera, grootlichten met LED technologie, mistlichten, elektr. opstap,  degelijke en gebruiksvriendelijke TEP interieurstof,  buitendouche,...                                       

 • Specificaties