• Omschrijving

  Deze FAMILI COMPACT is een gloednieuw ontwikkelde compacte Integraal met centraal bed!

  De naam zegt het zelf, deze integraal is gemaakt om te reizen naar de meest avontuurlijke bestemmingen. Je zult het niet geloven, maar deze integraal is slechts 2.19m breed en 6.61m lang! De nauwste steegjes of compactste parkeergplaatsen zijn dus seen kolfje naar de hand van deze gloednieuwe integraal! Door zijn compacte bouw biedt hij nog een niet te onderschatten voordeel: Extra laadvermogen! Droog op de weegschaal scoort deze FAMILI COMPACT ruim onder de 3T, in rijklare toestand (dus met volle tanks)! 

  We weten dit al lang en het ongelooflijke succes van dit merk is daar niet vreemd aan, de Itineo ontwerpers zijn ruimtetovenaars! En dit zie je des te beter aan deze Famili Compact CM660. Zonder compromissen te maken slagen ze erin op die heel beperkte afmetingen een motorhome aan te bieden met een centraal bed van 140x190cm (!), een handige keuken met diepe lades, een wegneembare werkplan en een grote 136L koelkast, mooie badkamer met volledig gescheiden douchecabine (dankzij een pivoterende wand) en een ruime gezellige zithoek voor 4. In de stuurcabine schuilt nog een extra bed voor 2 van 140x188cm die eenvoudig en vlot naar beneden klapt boven de cabinezetels en zodoende nog wat ruimte overlaat aan de tafel. De badkamer deur kan je handig gebruiken als vaste afscheiding tussen slaapkamer en zithoek. Wie doet beter op 6.60m lengte!

  Zijn LOOK is nu reeds trendsettend: sober maar modern, alle afmetingen in perfect evenwicht! Dit wordt ongetwijfeld een design die vele jaren zal meegaan. Ook binnen zijn de Itineo designers niet over één nacht ijs gegaan en straalt hij kwaliteit, degelijkheid en modernisme uit! Wij zijn alvast fan.

  Het centraal bed kan je traploos in hoogte regelen zodat het plaats biedt voor een mooie fietsengarage

  Ook de standaarduitrusting is meer dan compleet: 2 kofferdeuren, bestuurdersdeur, inkomdeur met raam en dubbele vergrendeling, opgehangen achteruitkijkspiegels (trillingsvrij) met elektr. bediening, LED dagrijlichten, panoramisch open dak boven de zithoek,  bodemplaat met polyester beschermd, schokbestendig polyester dak, geisoleerde vaste enkele opstaptrede, LED buitenverlichting, Vloer met polyurethaan isolatie, styrofoam isolatie wanden en dak, enz...

  We hebben deze topcamper nog extra uitgerust met: alu velgen bi-color 16", inkomdeur met raam, muggendeur en dubbele vergrendeling, Traction Plus wegrijhulp, leder stuur met radiobediening, Multimedia systeem met groot aanraakscherm voor  FM/DAB/muziekstreamen vanop je GSM/handenvrij telefoneren gecombineerd met een achteruitrijcamera, elektr. opstap,  degelijke en gebruiksvriendelijke TEP interieurstof,...                         

 • Specificaties