• Omschrijving

  Bürstner viert de lancering van zijn gloednieuwe campervan 'Delfin' met een extra uitgerustte speciale 'Limited' reeks aan een indrukwekkende lanceerprijs!

  ❤ DESTOCKAGE DELFIN RENAULT 145PK 6M/FULL OPTION
  Startprijs: €82.637
  Vanomobil promoprijs: €73.725
  Destockage bonus: -€4000 
  Finale prijs incl.btw: €69.995

  Ontdek deze gloednieuwe campervan met ruime twinbedden maar toch compact dankzij zijn lengte van 623cm! De buitenhoogte van net geen 2.5m is nog verrassender en biedt een lagere luchtweerstand (en minder verbruik) en extra mvrijheid voor avontuurlijke bestemmingen of winterstalling. 

  De Delfin heeft de meest luxueuze afwerking van het Bürstner aanbod en kan je vergelijken met de afwerking van zijn zustermodel op Ducato: de Eliseo. Deze laatste is echter met gelijke afwerking snel 15.000 euro duurder. Deze Delfin Limited is dus heel scherp geprijsd, vooral rekening houdend met de uitzonderlijk mooie en fijne binnen afwerking en volledige uitrusting.

  Het hart van deze Delfin is zonder twijfel de gezellige slaapkamer met heel veel licht dankzij de drie grote ramen en twee comfortabele eenpersoonsbedden van telkens 70cm breed met multizone comfortschuim matrassen! Ze zijn ook eenvoudig samen te voegen dankzij de uitschuifbare lattenbodem tot een reusachtig dubbel bed. In een wip klappen ze trouwens ook op om plaats te maken aan een handige kofferruimte! O ja, ook vooraan kan je dankzij een meegeleverde kit de functionele zitgroep ombouwen tot een correct extra 1p bed. 

  Naast het gezellige en kwalitatieve interieur met gezellige ledverlichting, zit deze Delfin boordevol handige oplossingen en nuttige details, zoals een kwalitatieve matras, USB-stekkers, 3x 220v stekkers, handig dichtklappende tafel met uitdraaibaar deel, winterventilatie, opbergzakjes, multifunctionele hangkast, ... die het reizen nog veel gezelliger zullen maken.

  Voor het chassis van zijn nieuwe Delfin koos Bürstner voor de betrouwbare Renault Master 145pk met lange wielbasis! Dit garandeert de grootste rijstabiliteit en biedt je de grootste rust tijdens lange trips. Het grote radiatorrooster met de alu beschermbalk schenkt deze Delfin een karaktervolle look. Wij hebben daarenboven gekozen om deze camper extra uit te rusten met de "Stargrey" buitenlak en elegante 16" alu velgen. 

  Bürstner heeft voor deze Limited Edition het chassis extra uitgerust met een leder stuur, in de raamkaders geïntegreerde isolatieschermen in de stuurcabine, automatische lichten, automatische ruitenwissers, Lane Departure warning assistent en zijwindassistent! Een grote tank van 80L, achteruitrijsensoren en het nieuwe Renault Multimediasysteem met navigatie en een aparte achteruitrijcamera. De bestuurder- en passagierstoel zijn beide draaibaar en beide in hoogte verstelbaar en de zitbank is uitgerust met Isofix. 

  Ook voor de opbouw van de leefruimte geeft Bürstner geen kosten noch moeite bespaard: 3 dakluiken waaronder een groot Heki dakluik boven de zithoek, een strategisch geplaatste koelkast die aan weerskanten opengaat, een krachtige Truma dieselverwarming, dus nog minder sleuren met gasflessen, een krachtge AGM woonbatterij, kwalitatieve ingebouwde ramen met verduistering en muggenhor, een elektrische opstap en openschuivende muggendeur aan de grote schuifdeur en finaal een kwalitatieve Thule Luifel met LED verlichting! 


  En vergeet het belangrijkste niet: deze gloednieuwe, comfortabele en volledig uitgerustte campervan voor minder dan 70.000€

 • Specificaties