• Omschrijving

  Exclusieve campervan met extreem hoge afwerkingen bloedmooi interieur!

  Het nieuwe interieur van deze pracht Dreamer is zowat het mooiste dat we ooit in een campervan hebben mogen ervaren! Wat een elegantie en schoonheid, zelden gezien in de camperwereld!

  De indeling is heel uniek, want Dreamer slaagt erin de indeling met frans bed perfect in te bouwen in een campervan! Het 2p bed van 198x125cm achteraan garandeer je met zijn kwalitatieve Bultex matras een perfecte nachtrust op je droombestemming! De zithoek kan je eenvoudig ombouwen tot een extra 1p bed van 185x97cm ! 

  Naast het dubbel bed vind je een langwerpige badkamer met houten douchevloer en douchegordijn, toilet en praktische wasbak. Verder vind je een ruime hangkast, hoekse keuken met 133L Tri-energie koelkast en een uitzonderlijk ruime zithoek voor wel 5 personen. 

  Onder het bed achter vind je een ruime en volledig uitbeklede koffer met plaats voor buitentafel en stoelen. Ook een buitendouche en sjorhaken zijn van de partij.

  Deze high-end Campervan straalt ook aan de buitenkant diezelfde stijl en elegantie uit! Een sobere striping, kwalitatieve volledig in de wand geïntegreerde ramen en bi-color 16" alu velgen! Maar let vooral op de hoog-technologisch panoramisch dakraam die zo mooi in het dak is geïntegreerd dat je denkt dat het een verlenging is van de voorruit!

  De krachtige Ducato 140 pk met streelzachte 9-traps automaat kan werkelijk alle denkbare uitdagingen aan! Door de zeer gunstige pk/kg-verhouding en de computergestuurde automaat die telkens de best passende versnelling kiest, biedt hij je ook het laagste mogelijke verbruik. 

  Deze D62 presenteren we je in zijn mooiste afwerking: Limited Edition! Dit betekent een hele resem standaard uitrustingen die je vakanties nog aangenamer zullen maken: pilootzetels met dubbele armleuning, zithoek met dubbel panorama-raam, bovenkastjes met indirecte verlichting, extra luidspekers en afstandbediening in leef- en slaapruimte, kwalitatieve muggendeur, XL elektr. opstap, reservewiel, achteruitrijcamera, enz... 

  Om zo weinig mogelijk fossiele brandstof te verbruiken hebben we de krachtige Truma 6Kw verwarming uitgebreid met een elektrische weerstand! Zo kan je zoveel als mogelijk warm water en verwarming opwekken via groene stroom.

 • Specificaties