Bürstner

Copa C530 Ford Tourneo Custom 170 AUT

 • Omschrijving

  De COPA C530 profiteert van de nieuw Ford Custom Tourneo upgrade om tal van nieuwe kleine en grote verbeteringen te integreren

  De grootste nieuwigheid is uiteraard de Ford Custom Tourneo! Naast een zeer geslaagde buitenlook is de zitpositie verbeterD, het rijcomfort naar een nog hoger peil gebracht en zit hij boordevol technologie en uitrusting. Dankzij de krachtige 170 pk in combinatie met de automaat wordt deze COPA een fenomenale kilometer-vreter!

  Standaard krijg je twee grote displays op het dashboard: een digitale tellerpartij van 12 inch, dat configureerbaar is en onder meer een zeer complete boordcomputer omvat. Het tweede en centrale scherm is 13 inch groot en aanraakgevoelig, met een horizontale positionering die lichtjes naar de bestuurder is gericht. Dat omvat de nieuwste generatie van Fords infotainmentsysteem, Sync 4, en biedt alle moderne snufjes die je ook in nieuwe personenwagens vindt (draadloze Apple CarPlay/Android Auto, over-the-air updates, enz.)

  Deze motorhome is optioneel ook uitgerust met het 'Comfort & Rijhulp Pack" waardoor je bovenop de reeds heel volledige standaarduitrusting nog geniet van heel wat nuttige veiligheid- en comfortopties zoals een adapatieve cruise control, dodehoek waarschuwing, achteruit-noodrem assistent, verkeersbord herkenning en een geïntegreerd navigatiesysteem!

  Naast een indrukwekkende reisberline is deze COPA C530 vooral ook volwaardige camper met 2 dubbele bedden, een keukenblok, koelkast op hoogte voor betere toegang, ingebouwd zittoilet met uitneembare cassette, inplugbare douchebak met douchegordijn, voldoende kastruimte voor een lange vakantie en vooral uitgerust met een woonbatterij en batterijlader, vers- en vuilwatertank, warmwaterboiler en dieselverwarming! De perfecte symbiose van compactheid en comfort! 

  De (standaard) dubbele schuifdeuren zijn niet alleen handig voor het in- en uitstappen van de kids bij de schoolpoort, op vakantie kan je binnen maar met frisse luchttoevoer genieten van een koffiepauze met zicht op je vakantiebestemming.

  Waar je misschien niet direct aan denkt bij de keuze van je toekomstige camperbus, is de isolatie! Heel veel camperbusjes zijn immers bitter weinig uitgeïsoleerd! Bürstner gebruikt bij de bouw van hun COPA reeks de ervaring die ze hebben opgedaan bij de bouw van campervans op Fiat Ducato. Zo wordt een volledige geïsoleerde vloer geplaatst boven de standaardvloer en wordt de volledige leefruimte extra uitgeisoleerd, Het pop-up dak is dubbelschalig en geisoleerd en nu uitgebreid met een uitblaasmond van de verwarming. Ook een isolatiescherm voor de stuurcabine wordt standaard meegeleverd. De vers- en vuilwatertank zijn vorstvrij gemonteerd en mee verwarmd! En de voorruit is verwarmd zodat je snel kunt vertrekken bij een vochtige ochtend! 

 • Specificaties