• Omschrijving

  Deze Compact is met zijn 2,12cm breedte slechts 7cm breder dan een campervan, maar binnenin biedt hij je dezelfde leefruimte als een normale motorhome

  Deze doordacht ontwikkelde Adria Compact combineert royale binnenruimte met compacte buitenafmetingen! Je moet hem bezoeken om het te geloven, de Adria ontwerpers deden voortreffelijk werk en slagen erin het beste van twee werelden te verzoenen! 

  Als je droomt van de grootste avonturen met z'n tweetjes, dan biedt deze mini-motorhome je alles wat jullie hartje kan wensen: ruime zithoek voor 4 personen (omvormerbaar tot een 3de bed), handige keuken met 149L koelkast, badkamer met douchecabine en twinbedden van net geen 2m!!! Onder de twinbedden een ruime fietsengarage met dubbel toegangsluik van 105cm hoog!

  Zijn compacte breedte biedt heel wat voordelen en vrijheid in het kiezen van je volgende bestemming! Denk maar aan een citytrip, verdwalen in de kleinste steegjes van een portugees dorpje, andere campers kruisen op een bergpas,… Zijn compacte afmeting zorgt ook voor een compact gewicht vermits deze zeer compleet uitgerustte motorhome rijklaar nog geen 3000kg weegt! U geniet dus méér dan 500kg voor passagiers en extra vakantiemateriaal!

  In zijn Voyager afwerking, enkel te verkrijgen bij VANOMOBIL, koop je een heel complete Adria Compact met alle nodige uitrusting, tegen de beste prijs en met een heel hoge inruilwaarde bij latere voorverkoop. Enkele heel interessante uitrustingen zijn het multimedia systeem met achteruitrijcamera an achteruitrijradar, de krachtige 6Kw Truma gasverwarming, de Thule luifel, Traction Plus, de verwarmde vuilwatertank, …

 • Specificaties