• Omschrijving

  Ben je een echte avonturier die graag autonoom geniet op de meest afgelegen plaatsen?

  Deze compacte Bürstner Campeo C540 wordt in samenwerking met de gereputeerde fabrikant DANGEL omgebouwd tot een echte 4x4! Dangel is de Europese n°1 in ombouw van brandweerwagens, legervoertuigen, bestelwagens voor bosbeheer etc. en heeft al meer dan 30 jaar ervaring in ombouw van Citroën bestelwagens tot echte 4x4 duivel doet het al! 

  De standaard Campeo C540 wordt hiervoor uitgerust met een 4x4 aandrijving met visco-koppeling, een nieuwe electronische tractie-controle op de 4 wielen (gekoppeld aan het ESP), beschermplaat voor de motor en versnellingsbak en een verhoging van de ophanging. Wij rusten al onze bestelde Campeo 4x4's daarenboven uit met het Off-Road pack, die de All-Terrain capaciteiten van deze Campeo 4x4 nog verbetert: vergrendeling op de achterdifferentieel, een nieuwe ophanging met 3 veren, speciale 16" terreinbanden, bijkomende beschermplaats voor diesel- en Adblue tank en spoorverbreders op voor- en achteras!

  Een 4x4 moet overal doorkunnen en daarom is de lengte ook heel belangrijk. Daarom heeft Bürstner gekozen voor de C540: met zijn lengte van 5.41m lekker compact en zo een echte passe-partout! In combinatie met de krachtigste Citroën motor van 165pk kan deze Campeo 4x4 de meest extreme situaties meester! Daag hem uit, hij zal je niet ontgoochelen. Daarenboven is hij niet enkel de koning buiten het gebaande pad, je kunt de 4x4 aandrijving ook gewoon uitschakelen en je hebt een normale Campeo die zowel qua rijgedrag als verbruik identiek is aan een gewone Campeo 4x2.

  Je hebt het misschien al gemerkt, deze 4x4 bieden we aan in de zeer geslaagde Black Forrest versie die naast heel wat leuke optische buitendeco elementen ook geniet van kwalitatieve volledig in de wand ingebouwde Seitz ramen, een alu beschermbalk voor de voorbumper en vooral een heel gezellig en specifiek interieur met aangepaste deco-elementen en extra LED verlichting

  Deze Campeo 4x4 is een echte 4p camper en beschikt over een comfortabel en ruim 2p bed van 197x133cm uitgerust met een kwalitatief koudschuim matras met 5 zones! Het bed achter is makkelijk ombouwbaar tot grote koffer voor fietsen of extra kampeermateriaal. Daarenboven is deze Campeo uitgerust met een Pop-Up dak met extra 2p bed van 135x200cm met identiek slaapcomfort!  

  Deze Campeo 4x4 hebben we standaard reeds uitgerust met heel wat extra's voor het ultieme reiscomfort :

  • geïntegreerde verduistering in de raamkozijnen.
  • intelligente traction control
  • Pioneer Infotainment systeem met geïntegreerde achteruitrijcamera, dubbel din touchscreen en alle moderne streaming faciliteiten en Bluetooth carkit
  • schuifdeur met elektrische opstap en muggendeur
 • Specificaties