Knaus

BoxlifePro Freeway 630 ME Fiat 140 AT9V 3,5T

 • Omschrijving

  Deze Freeway is één van de weinige familievans dat je ook perfect in winterse omstandigheden kunt gebruiken!


  Als alternatief voor de campervans met pop-up dak biedt KNAUS met deze Freeway een familie-indeling op basis van een Ducato met verhoogd dak! Het grote voordeel is dat de volledige camper en dus ook het 2p kinderbed boven perfect geïsoleerd is en dus ook in extreme weerstomstandigheden een gezellige slaapplaats vormt na een drukke sportieve of leergierige dag! 

  De isolatie van de campervan is de belangrijkste sleutel in een wintervaste campervan! Een campervan perfect isoleren is een arbeidsintensieve activiteit die een grote impact heeft op de verkoopprijs van de campervan! Het maakt direct ook het grote verschil tussen de verschillende campervan merken en hun prijs. U als koper kan dit niet controleren en moet afgaan op de informatie van uw verdeler! Bij KNAUS weten ze heel goed wat sneeuw en extreme koude is. De fabriek in Jandelsbrunn ligt minstens 2 maand per jaar in de sneeuw! 

  Niet alleen de isolatie maar ook de verwarming en de manier van warmteverdeling vormen een essentiele schakel in de perfecte wintercamper. Deze Freeway is uitgerust met een krachtige 6000W verwarming met 9 uitstroommonden en bijkomende dubbele elektrische weerstand zodat je ook kunt bijwarmen en water verwarmen op 220v! Deze Freeway geniet daarenboven van een winterventilatie en een geïsoleerde en indien nodig ook verwarmde vuilwatertank! Ook de voorruit is verwarmd zodat de condens 's morgens bij vertrek in een flits verdwijnt.

  De nieuwe Fiat Ducato hebben we niet alleen uitgerust met de streelzachte 9-traps automaat met koppelomvormer maar met alle moderne comfort accessoires zoals:

  • Full Entertainment systeem met 9 inch scherm, navigatiesysteem (met campersoftware), muziekstreaming, Apple CarPlay en Android Auto, Bluetooth carkit, ..;
  • Head-Up Display 
  • achteruitrijsensors en -camera
  • Fiat Safety Pack (rijbaanassistent, verkeersbordherkenning, blind spot assist, regen- en lichtsensor, noodremassistent,...)
  • automatische airco (ipv manuele airco)
  • inductieoplaadpunt voor je smartphone
  • Traction + wegrijhulp voor een vlot vertrek ook op drassige campings
  • bandendruk sensors op de vier wielen


  Dankzij de optionele elektrische handrem verdwijnt die hinderlijke manuele handrem voor eens en altijd.  Je bestuurderszetel draai je vanaf nu in één vlotte beweging naar de "leef" positie.

  De moderne Campovolo buitenlak met naadloos in de wand geïntegreerde dubbelwandige ramen, gecombineerd met de mooie bi-color 16" velgen, het zwart gelakt radiatorrooster en skidplate en de bezel grootlichten met zwarte achtergrond zorgen voor zijn sportieve buitenlook.

  Een belangrijke meerwaarde van deze Freeway is het extra 2p kinderbed die overdag mooi weggewerkt zit in het plafond van de zithoek! Eenmaal slaaptijd klap je het bed eenvoudig naar beneden en in een flits beschik je over een extra bed van 176x130cm! De ruime twinbedden achter zijn 195/190x85cm groot!

  Voor je persoonlijke rust op vakantie keuren we deze familievan op 4T en rijbewijs C. Zo kan je ten volle genieten van het grote laadvermogen van dit Heavy chassis. Maar indien gewenst kunnen we deze camper ook keuren op 3.5T en rijbewijs B. U geniet dan wel 500kg minder laadvermogen.

 • Specificaties