Motorhome Update

Westfalia Grand Kelsey: de revolutie in de wereld van de minicampers

Westfalia is het meest iconische merk in de camperwereld! Wie is er niet verzot op de VW T1 & T2 camperbusjes uit de jaren ‘60 en ‘70? Maar ook anno 2024 blijven ze verrassen en hun innovativiteit bewijzen. Dit jaar kreeg de Kelsey het nieuwe chassis Ford Transit Tourneo, een goede aanleiding om de Kelsey helemaal te herbekijken. Het resultaat is een gloednieuwe minicamper die je op meer dan één vlak zal verrassen!

Veelzijdige minicamper

Met deze Kelsey kan je zowel in de week de kids naar school brengen als in het weekend met hen op avontuur trekken. Zijn beperkte afmetingen, dynamische rijstijl en dubbele schuifdeur zorgen ervoor dat hij even handig is als een monovolume auto! De nieuwe Ford Transit Tourneo is trouwens uitgerust met alle moderne rijhulpsystemen en tal van andere technologieën die bijdragen aan een ongezien rijcomfort!

Keuze uit 4 motorisaties en 5 kleuren

De gloednieuwe Ford Tourneo Custom kan je bestellen in 4 variaties: 136 pk met manueel of automaat en 170 pk automaat in 2x4 en 4x4! De nieuwe onafhankelijke achterophanging achter zorgt voor een veilig en comfortabel rijgedrag, identiek aan dit van een normale auto. Weg dus het ‘bestelwagen’ gevoel van vroeger. Je kan hem bestellen in 5 verschillende metaalkleuren waaronder het bloedmooie Artisan Red!

GIGA  bedden

Naast de gloednieuwe Tourneo heeft Westfalia hard gewerkt om mindere kantjes uit de vorige Kelsey op te lossen. Zo hebben ze hard gewerkt aan de afmetingen van de bedden: met een pop-up bed van 130cm breed en méér dan 2m lang biedt Westfalia nu het allergrootste pop-up bed in zijn klasse! De zithoek kan je ombouwen tot een extra bed met een breedte van 124x193cm waardoor je perfect met twee volwassenen kunt slapen. Maar de grootste revolutie is de eenvoud waarmee je dit bed maakt: met een druk op de knop plooit de zitbank in enkele tientallen seconden eletrisch open en vormt zo een comfortabel bed! Het gepatenteerde systeem is geniaal in zijn eenvoud.

Alle comfort van een echte motorhome

Een kitchenette met extra werkruimte, kookvuur, wasbak en een gemakkelijk toegankelijke koelkast. Volledig afgescheiden kan je in alle privacy gebruik maken van het cassettetoilet en er is een mogelijkheid tot douchen. De minicamper is uitgerust met een warmeluchtverwarmingwarmwaterboiler en extra woonbatterij!

 

De Grand Kelsey in het echt bewonderen? Kom langs tijdens onze opendeurdagen van 2 tot en met 13 oktober 2024. Uitzonderlijk open op zondag 6 en 13 oktober!