Vanomobil Stories

Vanomobil Camper Village tijdens het BK Wielrennen Zottegem op 23 juni 2024

Op zaterdag reden zo’n 80 campers Zottegem binnen richting Bevergemse Vijvers. Al vroeg in de voormiddag begonnen de campers zich één voor één te installeren op hun plekje op de mooie parking in de luwte van de bomen. Na het aanmelden bij Maité en snuisteren in de goodiebags, werden de uitgestippelde wandeling of fietstocht uitgetest. Enkelen maakten gebruik van het zwembad. Tegen de avond verzamelden we iedereen voor een aperitief. Het was opnieuw een blij weerzien met onze klanten, alsook een fijne kennismaking met andere gelijkgezinde motorhome enthousiastelingen.

 

We genoten van een heerlijke barbecue en dan was het tijd voor de Rode Duivels tegen Roemenië! We trokken onze truitjes, sjaals en pruiken in de driekleur aan, klaar om te supporteren! En of het geholpen heeft! Al binnen enkele minuten was het eerste doelpunt een feit. De sfeer zat goed en we konden de match affluiten met een mooie 2-0! Tevreden kroop iedereen onder de veren.

 

Zondagochtend werden we opnieuw wakker met het zonnetje en genoten we van een ontbijt onder onze luifels. Tegen 11u wandelden we samen richting de supportersplaza: 60 lopende meter van het parcours was voorbehouden enkel en alleen voor de Vanomobil klanten! In de schaduw van de stretchtent konden we de koers volgen op groot scherm, om dan snel aan de nadars te gaan supporteren wanneer de coureurs naderden.

 

We genoten van frietjes, ijsjes en frisse drankjes. De kers op de taart was de overwinning van Lotte Kopecky en des spannende sprint bij de mannen waar Arnaud De Lie de sterkste bleek te zijn. Alweer een heerlijk weekendje koers met de Vanomobil familie, bedankt om zo talrijk aanwezig te zijn!

BEKIJK VIA DEZE LINK DE AFTERMOVIE VAN ONS VANOMOBIL CAMPER VILLAGE

BEKIJK VIA DEZE LINK ALLE FOTO' VAN ONS VANOMOBIL CAMPER VILLAGE

 

PS: Ondertussen is ook de winnaar van de Euro Shop - prononstiek wedstrijd bekend. Proficiat Conny en Geert met het winnen van de elektrische fiets van Prestige!