• Omschrijving

  Ontdek deze ultra-compacte luxe integraal voor 4p met alle denkbare luxe en comfort

  ❤ KNAUS CHAMPION DEALS Van I 650 MEG Fiat 180 AT9V /FULL OPTION
  Startprijs: €121.259
  Vanomobil promoprijs: €116.595
  Champion Deals bonus: -€6.000 
  Finale prijs incl. btw: €110.595

  De Van I reeks is volledig nieuw ontwikkeld met de focus op afmeting en gewicht! Hierdoor bestuur je deze luxe integraal met een normaal auto-rijbewijs!

  Maar dit compact concept heeft nog andere voordelen. Denk maar aan de smalle straatjes in Portugal of Kroatië, met zijn 2.20m breedte is hij maar liefst 15cm smaller dan een normale camper!

  Het meest verrassende is dat je die compacte afmetingen helemaal niet “voelt” als je de camper binnengaat! Hier ervaar je de jarenlange ervaring van de KNAUS Designers, die aandacht besteden aan iedere vierkante cm. Hij biedt je een keuken met XL koelkast, badkamer met aparte douche, hangkast, zithoek 6p en ruime bedden van 2m lang!

  UIteraard zou deze VAN I geen echte KNAUS zijn, mocht hij niet oerdegelijk ontworpen en gebouwd zijn! Deze 650 MEG is een volwaardige winter camper met een voortreffelijke isolatie, 1ste kwaliteit Seitz S7 ramen en een krachtige 6Kw gas & 220v verwarming, winterventilatie en een geïsoleerde en verwarmde vuilwatertank!

  Dankzij zijn compacte afmetingen is geen enkele bestemming onbereikbaar! Daarom ook hebben we deze stockcamper extra uitgerust met talrijke rijcomfort items. Het start met de koppelrijke 180pk motor met 9-traps automaat, een grotere brandstoftank, virtuele cockpit, head-up display, navigatie-systeem met ingebouwde achteruitrijcamera, automatische Airco, inductieoplaadstation, Traction Plus, enz..

 • Specificaties