Westfalia

Sven Hedin MAN TGE 180 8A Limited Edition

  • Omschrijving

    Ontdek deze unieke Westfalia Sven Hedin in zijn exclusieve ‘Limited’  uitvoering

    De nieuwe en stoer ogende Sven Hedin is gebaseerd op de zes meter lange MAN TGE en is echt een camper voor langere tochten. Het interieur ademt met mooie materialen een fraaie afwerking de eigen klasse van Westfalia uit. De indeling is subliem, met als opvallend aspect het uitklapbare voeteneinde (Pop-Out) van het dwars geplaatste tweepersoonsbed, waarmee het comfortabele bed twee meter lang wordt.

    Natuurlijk is er een afgesloten badkamer met douche en toilet, een luxe keuken met een compressorkoelkast van 70 liter met dubbele lade. Winterkamperen? Dat kan met de Sven Hedin. Als het buiten fris en winters is, is het binnen heerlijk warm dankzij de krachtige centrale verwarming op koelvloeistof, de vloerverwarming (ook in de badkamer) en verwarmde vuilwatertank. 

    De Sven Hedin wordt aangedreven door een nieuwe generatie zeer zuinige en krachtige Euro 6 dieselmotor 177 pk met 8-traps automatische versnellingsbak. In zijn Limited afwerking geniet hij de comfort-uitrusting van een luxe reisberline!

  • Specificaties