• Omschrijving

  Op net geen 7meter en te besturen met een gewoon autorijbewijs is deze luxe integraal heel toegankelijk.

  Deze SONIC is het paradepaardje van ADRIA! Naast een prachtdesign zowel binnen als buiten, valt hij vooral ook op door zijn handige en praktische indeling. Niettegenstaande zijn compacte afmetingen heb je alle uitrusting voor een geslaagde vakantie met 4!

  Deze Sonic heeft het werkelijk allemaal! Gebouwd op de gloednieuwe Fiat Ducato geniet hij van de streelzachte 9-traps automaat met koppelomvormer, door de elektrische handrem verdwijnt de storende handrem naast de bestuurderstoel, de airco kan je automatisch regelen, je GSM kan je draadloos laden en het 7" multimedia systeem zorgt voor je favoriete muziek. Naast alle moderne remsystemen is deze Sonic ook uitgerust met de ‘Traction +’ zodat je ook op drassige campings vlot je weg vindt. 

  De Adria opbouw zit boordevol nuttige opties en accessoires om uw vakantie de beste kansen te geven! Uiteraard mogen luifel en fietsenrek (beide THULE) niet mankeren, maar ook een volautomatische sat installatie met gelinkte LED TV voor de regenachtige winteravonden, tal van indirecte led lijnen om het mooie hedendaagse interieur nog gezelliger te maken, een volledig uitgeruste keuken met gasoven, enz…

  Voor je hoogste comfort is deze SONIC uitgerust met een Lithium woonbatterij gekoppeld aan een krachtig zonnepaneel van 155W. Een ingebouwde Sinusomvormer met een 220v stekker in de koffer zorgt er zo voor dat je ook zonder walstroom je elektrische fiets kunt opladen.

  En uiteraard is deze Sonic, zoals iedere Adria, volledig vorstvrij en uitgerust met een krachtige verwarming gecombineerd met een geïsoleerde en verwarmde vuilwatertank, enkel aan te schakelen bij extreem winterweer!

 • Specificaties