• Omschrijving

  Gloednieuwe ADRIA Sonic I600SL biedt je op net geen 7m alle denkbare luxe en comfort voor ervaren en veeleisende campergebruikers

  De Sonic is altijd al een bijzonder mooie integraal geweest, maar sinds vorig seizoen werd hij volledig geüpdatet naar de nieuwe en hedendaagse binnen- en buitenstijl die nu het enorme succes maakt van de Adria motorhomes. Stijlvol buitendesign, cosy binnenlook, degelijke materialen, doordachte indelingen,... Adria weet als geen andere hoe ze vandaag topcampers moet bouwen.

  De nieuwe Ducato heeft naast een uiterst aangenaam elektronisch en snelheidsafhankelijk stuur heel wat leuke opties die enerzijds het reizen nog aangenamer maken en vooral ook je camper future-proofed maakt bij toekomstige verkoop in 5 tot 10 jaar.

  Daarom ook hebben we de Sonic Plus uitgerust met een hele reeks moderne en nuttige Fiat opties:

  • streelzachte 9-traps automaat met koppelomvormer -> je motorhome bepaalt zelf de ideale en meest economische versnelling... je kan ondertussen genieten van het landschap
  • elektrische handrem -> geen storende hendel meer bij het draaien van de stoel
  • automatische airco -> bepaal veel preciezer voor chauffeur en passagier apart de gewenste temperatuur 
  • leder stuurwiel -> uitgerust met extra knoppen om multimedia en snelheidsregelaar te bedienen
  • digitaal dashboard -> iedereen is verschillend, bepaal zelf over welke info je wenst te beschikken tijdens het rijden
  • Multimedia met 10" aanraaksscherm -> communiceert met het digitaal dashboard en doet dienst als achteruitrijcamera, navigatie, regeling voor verwarming, streaming, bluetooth carkit, Apple Carplay, Android Auto...
  • draadloos oplaadpunt voor je smartphone vlot toegankelijk in de middenconsole


  De indeling benadert de perfectie, ruim en door de grote panoramische voorruit, bijzonder luchtige en aangename écht-leder zithoek, ruime keuken met grote koelkast en Nespresso machine, brede inkomdeur en doorgang,  badkamer met aparte douchecabine en ruime en gemakkelijk toegankelijke 85cm brede twinbedden uitgerust met een optioneel EvoPure schuimmatras. Onder het achterste bed een grote fietsengarage met dubbele toegangsdeur van telkens 120cm hoog! Vooraan een ruim elektrisch te bedienen pavilloenbed met royale afmetingen van 150x190cm en een fenomenaal panoramisch dakraam! 

  Uiteraard is deze Sonic Plus een echte wintercamper! De perfecte isolatie, de dubbele technische vloer, de krachtige 6000W verwarming (op 220V & gas), de geïsoleerde en verwarmde vuilwatertank, de winterventilatie... al deze tehniciteit gecombineerd met meer dan 50jaar ervaring maken van deze motorhome de ideale reispartner tijdens koude dagen!

  Adria kiest resoluut voor de toekomst en rust zijn Sonic Plus standaard uit met LED grootlichten, dagrijlichten en mistlichten! De bumpers en alle kwestbare carrosserie onderdelen zijn ofwel in gewapend polyester of in aluminium en dus duurzaam te herstellen dan het vervangen van plastiek carrosserie-onderdelen. De Sonic heeft ook standaard een degelijke bestuurdersdeur met elektrisch raam en dubbele vergrendeling. 

  Naast ABS, EBD, ESP & Hillholder hebben we deze prachtige Sonic extra uitgerust met het bijzonder nuttige Traction Plus systeem! Deze electronica zal het slippen van je voorwielen beperken bij het wegrijden op nat gras of drassige veldweggetjes. 

  Voor de elektriciteitsvoorziening hebben we deze moderne camper direct uitgerust met het beste:>Twee krachtige Lithium-Ion batterijen inbegrepen in de verkoopprijs! Een LiFeP04 batterij is niet alleen veel lichter maar biedt je ook het dubbele aan autonomie en een viervoudige levensduur! 

 • Specificaties