• Omschrijving

  Ontdek het beste en mooiste dat KNAUS, deze oerdegelijke Duitse motorhomebouwer, momenteel aanbiedt!


  Deze Sky Ti is niet alleen oerdegelijk, hij is ook bloedmooi en geniet alle modernste bouwtechnieken, technologieën en uitrustingen. Als je oog hebt voor perfectie en schoonheid, zal je je in deze Sky Ti op je gemak voelen. 

  Deze KNAUS heeft er bovendien een belangrijk argument bij: hoewel hij binnenin bijzonder ruim en aangenaam is, blijft de buitenafmeting lekker compact! Een compacte lengte betekent een gemakkelijker en veiliger camper, lager verbruik, betere prestaties en vlottere parkeermogelijkheden! Compacte afmetingen vertalen zich ook in lager eigen gewicht en dus meer laadvermogen. 

  Een vlaggenschip vraagt ook naar de beste aandrijflijn: we kozen voor de krachtige Fiat Ducato met 180 pk & 9-traps automaat met koppelomvormer! Voor uw veiligheid hebben we hem extra uitgerust met het CareDrive Pack van Fiat. Ook de optionele elektrische handrem, de automatische Airco, het draadloze oplaadpunt en de grotere brandstoftank  zal aan je vakantiegenot bijdragen. 

  Deze topcamper presenteren we u in zijn Platinum Selection uitrusting, een uitrustingspack die zowat alle denkbare uitrusting en accessoires inhoudt die nuttig zijn voor lange ontdekkingsreizen. Zodoende geniet deze camper van een Full Entertainment systeem van Pioneer met ingebouwde achteruitrijcamera, bluetooth telefoon, navigatie (met camperplaatsen) en alle communicatie diensten. Zelfs een head-up display is van de partij! In de enorme lijst met packuitrustingen vinden we oa ook een volautomatische Oyster Sateliet systeem van 85cm gecombineerd met een 27" LED scherm met ingebouwde Sat decoder. Maar ook een kwalitatieve Thule luifel, Premium instapdeur (met dubbele vergrendeling voor extra veiligheid) en centrale vergrendeling, ...

  Deze KNAUS zal niet ongemerkt voorbij rijden.  Zijn afmetingen zijn perfect gedimensioneerd, zijn buitenlijn elegant, zijn achterwand modern. De Lanzarote cabinekleur gecombineerd met de Fiat Black Line afwerking en de mooie 16" bi-color alu velgen zorgen voor de sportieve noot!

  KNAUS bouwt de beste wintercampers in Europa: standaard vind je een krachtige 6000W Truma verwarming met 10 uitlaatmonden, een geïsoleerde en verwarmde vuilwatertank, winterventilatie, en Seitz S7 ramen.

  Knaus biedt op iedere nieuwe camper 10 jaar waterdichtheidsgarantie (mits jaarlijkse checkup)
 • Specificaties