Frankia

Platin I7400 Pure GD Mercedes Sprinter 190 G-tronic 5,5t

 • Omschrijving

  Rijkelijke standaarduitrusting voor Frankia Platin Pure. 

  De nieuwe Frankia Platin Pure zet nieuwe maatstaven in comfort, uitrusting en luxe.

  Een lengte onder de 8 meter en een attractieve basisprijs maakt  het vlaggenschip Platin voor iedereen bereikbaar die op zoek is naar een compacte luxueuze integraal camper. De Frankia Platin is niet meer weg te denken in camperland en sinds jaar en dag staat de Platin integraalcamper op de Mercedes-Benz alsook deze Pure. Met een lengte van 7,76 meter is dit de compactste Platin gebouwd op het gekende 7400 platform uit de M-Line.

  In de basis is de Platin Pure al van veel gemakken voorzien. Voor het interieurdesign is er keuze tussen Visby White, een lichte houtsoort met subtiele nerf, en de donkerdere variant Noce Bianco. De bekleding is van microleder. Onder de motorkap huist de Mercedes Sprinter 190 pk-motor gekoppeld aan een negentrapsautomaat.


  Standaard komt de nieuwe Platin met een zelfvoorzieningspakket, dat bestaat uit onder meer een 300 Ah LiFePo-accu, drie 115 W-zonnepanelen en een power-laadbooster. De Pure heeft verder Thermo Guard Plus met 11 jaar garantie, een doorlopende dubbele bodem, een 32 inch uittrekbare televisie, MBUX met achteruitkijkcamera en meer. Winterkamperen is geen enkel probleem met deze Platin Pure.

  De Frankia Platin Edition Pure is er in twee plattegronden: de Platin Pure I 7400 GD en de Platin Pure I 7400 Plus. Beiden hebben een maximaal totaalgewicht van 5500 kilogram. De I 7400 GD heeft enkele bedden en in de I 7400 Plus zijn een rondzit en een hefbed te vinden.

   

   

 • Specificaties