Bürstner

Nexxo Van T590G Citroen 140

 • Omschrijving

  De Bürstner Nexxo Van T590G is een compacte halfintegraal camper met een aantal aantrekkelijke voordelen. 

  Laten we eens kijken naar enkele van de kenmerken die deze camper zo speciaal maken:

  Compact en Wendbaar: Met een smalle carrosseriebreedte van 220 cm is de Nexxo Van T590G gemakkelijk te manoeuvreren, zelfs op smalle wegen en in stadsverkeer1.

  Licht en Ruimtelijk: Het interieurconcept van de Nexxo Van biedt een uniek ruimtelijk gevoel. Hoogwaardige materialen, lichte kleuren en slimme oplossingen, zoals een onbelemmerd zicht, dragen bij aan de gezellige sfeer. Het optioneel Sun-Roof laat veel licht binnen en versterkt het gevoel van vrijheid.

  Comfortabel Slapen: De Nexxo Van biedt een ruim dubbel bed boven de fietsengarage, met zeer comfortabele bedafmetingen, lattenbodems en koudschuimmatras.  Dankzij de ombouwbare dinette kunt u zelfs een extra slaapplaats creëren.

  Praktische Keuken: De compacte en multifunctionele keuken is uitgerust met een tweepits kookplaat met automatische ontsteking en een geïntegreerde gootsteen met een neerklapbare kraan. Royale bovenkasten en laden bieden voldoende ruimte voor serviesgoed en keukengerei.

  Handige Wasruimte: De wasruimte is ruimtebesparend en praktisch ingericht. De pivoterende wand tovert je badkamer in een flits om in een volwaardige douchecabine.

  Volledig uitgerust: De Nexxo Van in aanbieding zit boordevol nuttige opties en accessoires, allemaal reeds inbegrepen in de promoprijs! Zo zijn de luifel, het multimedia systeem met achteruitrijcamera, het lichtpaneel of zelfs de LED Tv met wifi/4G antenne reeds inbegrepen in de promoprijs.

  Kortom, de Bürstner Nexxo Van T590G combineert functionaliteit, comfort en een aantrekkelijk ontwerp, waardoor het een uitstekende keuze is voor avontuurlijke reizigers.

 • Specificaties