Bürstner

Lyseo Time T736G Harmony Line Fiat 130

 • Omschrijving

  Recente luxe camper met centraal bed en hefbed boven zithoek!

  Deze Lyseo Harmony bezit een zeer geslaagde indeling met een ruime 6p face-à-face zithoek met portefeuilletafel en twee comfortabele captain-chairs vooraan! Boven de zithoek zit een ruim 2p pavilloenbed die elektrische en traploos naar beneden komt! 

  De compacte keuken biedt toch een 3-pits vuur, drie diepe lades een een ruime en hoge koelkast. De ruime overlangse badkamer bezit een gescheiden toilet & doucheruimte en sluit ook fysisch de twee leef/slaapruimtes af door middel van twee houten deuren. 

  Het Queensbed achter is traploos regelbaar in hoogte! Je kan dus zelf de instaphoogte en de hoogte van de kofferruimte onder het bed op ieder moment van de trip naar je behoeftes aanpassen.

  Deze motorhome van 1ste eigenaar is rijkelijk uitgerust met oa een multimedia systeem met ingebouwde achteruitrijcamera, een sat installatie met schotel 65cm, een LED tv 20", dubbele woonbatterij, zonnepaneel, grote Thule zonneluifel, fietsenrek met lift, extra LED indirecte verlichting in leefruimte, veiligheidsloten rondom, sjorhaken in kofferruimte,…

 • Specificaties