Bürstner

Lyseo TD Privilege T736 Fiat 140 AT9V

 • Omschrijving

  Prachtindeling met open zithoek en ruim centraal bed van 150cm breedte!

  ❤ ZOMER PROMO Lyseo TD Privilege T736 Fiat 140 AT9V
  Startprijs: €105.712
  Vanomobil promoprijs: €101.220
  ZOMER bonus: -€2.000 
  Finale prijs incl. btw: €99.220

  Het centrale bed is terug van weggeweest, en hoe! De afgelopen 5 jaar zagen we een enorme opgang van de twinbedden omdat deze vlot te combineren is met een fietsengarage! Maar Bürstner heeft daar dé oplossing voor gevonden: het in hoogte regelbare centrale bed! Zo pas je de hoogte van je bed ieder moment van de dag aan je wensen aan: heel hoog als je een grote (fietsen)koffer wenst, heel laag als je graag gemakkelijk in en uit je bed stapt, of alle varianten ertussen! Wat een vrijheid!

  En als we dan toch over het bed praten, naast het samen slapen heeft het centrale bed een groot extra voordeel: je slaapt niet tegen de (in de winter) koude zijwand en dicht bij het (koude) raam. En met een breedte van 152cm is er voldoende plaats voor beide bedpartners! Trouwens, de mooie zithoek vooraan is ook vlot omvormbaar tot een comfortabel 1p bed van méér dan 200cm lang en 100cm breed.

  De Open zithoek (Face-to-Face) in combinatie met een gedraaide keuken biedt heel wat bewegingsruimte! De keuken is daarenboven uitgerust met de Thetford Triplex keukeneenheid met ruime 3-pits vuren en een grote gasoven! Heb je het opgemerkt, je betreedt de leefruimte via een extra brede inkomdeur met dubbel slot en brede elektrische opstap! Dankzij het raampje beschik je over een veilige blik ¾ achter, zo belangrijk als je een drukke weg links moet oprijden.

  De overlangse badkamer met volledig gescheiden douchecabine en toilet biedt eerst en vooral heel veel comfort en privacy bij het ochtendritueel maar het is ook een dubbele scheiding tussen de slaapkamer en leefkamer! Zo kan je nog wat opblijven zonder de vroegslaper te storen! 

  Als aandrijflijn kiezen we steevast voor de Ducato met 9-traps automaat en koppelomvormer! Deze high-tech automaat werkt fluisterstil en hoor of voel je niet schakelen. Achter de schermen zorgt deze continu voor het ideale toerental afhankelijk van de wens van de bestuurder: laagste verbruik of hoogste koppel! Ondertussen kan de bestuurder eindeloos genieten van de tocht en het landschap van zijn droombestemming.

  De stuurcabine maakt integraal deel uit van de mooie zithoek vooraan! Daarom hebben we deze extra aangekleed met alu inleg, een leder stuur en pook en in de raamkaders weggewerkte verduisteringsschermen! Voor het draaien van je comfortabele pilootzetels hoef je het gevecht met de handrem ook niet meer aan te gaan, vermits we deze Privilege hebben uitgerust met een elektrische versie! 

  Als bestuurder beschik je over alle modernste technologieën: digitaal dashboard, snelheidsafhankelijk elektronische stuurinrichting, multimediasysteem met ingebouwde achteruitrijcamera, elektronische Airco, oplaadpunt voor je GSM (via inductie), Traction plus om vlot uit drassige terreinen te geraken,…

  Wist je trouwens dat Bürstner 10 jaar Bürstner waterdichtheidsgarantie aanbiedt, zo blijft je investering zijn waarde bewaren.

 • Specificaties