Bürstner

Lyseo TD Privilege T732 Fiat 140 AT9V

 • Omschrijving

  Compacte luxe half integraal voor 4 personen met centraal bed & 9-traps automaat

  ❤ ZOMER PROMO Lyseo TD Privilege T732 Fiat 140 AT9V
  Startprijs: €101.605
  Vanomobil promoprijs: €96.995
  ZOMER bonus: -€2.000 
  Finale prijs incl. btw: €94.995

  Het centrale bed is terug van weggeweest, en hoe! De afgelopen 5 jaar zagen we een enorme opgang van de twinbedden omdat deze vlot te combineren is met een fietsengarage! Maar Bürstner heeft daar dé oplossing voor gevonden: het in hoogte regelbare centrale bed! Zo pas je de hoogte van je bed ieder moment van de dag aan je wensen aan: heel hoog als je een grote (fietsen)koffer wenst, heel laag als je graag gemakkelijk in en uit je bed stapt, of alle varianten ertussen! Wat een vrijheid!

  Deze Lyseo Privilege T732 is daarenboven slechts 7.19m lang en dus vlot te besturen en te parkeren. Bij het binnentreden via de extra brede inkomdeur kom je terecht in een verrassend ruime motorhome. Boven de open zithoek vind je ook, mooi weggeborgen in het dak, een extra paviljoenbed voor 2p terug.

  Als aandrijflijn kiezen we steevast voor de Ducato met 9-traps automaat en koppelomvormer! Deze high-tech automaat werkt fluisterstil en hoor of voel je niet schakelen. Achter de schermen zorgt deze continu voor het ideale toerental afhankelijk van de wens van de bestuurder: laagste verbruik of hoogste koppel! Ondertussen kan de bestuurder eindeloos genieten van de tocht en het landschap van zijn droombestemming.

  De stuurcabine maakt integraal deel uit van de mooie zithoek vooraan! Daarom hebben we deze extra aangekleed met alu inleg, een leder stuur en pook en in de raamkaders weggewerkte verduisteringsschermen! Voor het draaien van je comfortabele pilootzetels hoef je het gevecht met de handrem ook niet meer aan te gaan, vermits we deze Privilege hebben uitgerust met een elektrische versie! 

  Als bestuurder beschik je over alle modernste technologieën: digitaal dashboard, snelheidsafhankelijk elektronische stuurinrichting, multimediasysteem met ingebouwde achteruitrijcamera, elektronische Airco, oplaadpunt voor je GSM (via inductie), Traction plus om vlot uit drassige terreinen te geraken,…

  Iedere Bürstner is perfect geïsoleerd en uitgerust met de kwalitatieve en mooie Seitz S7 dubbele ramen. Daarenboven beschikt de Privilege reeks over een volledige dubbele bodem, niet alleen handig om dingen in weg te bergen maar ook de beste vloerisolatie! De supplementaire elektrische weerstand op de verwarming zorgt voor warm water en verwarming op 220v: zo spaar je niet alleen onze planeet maar ook je gasverbruik, je rug en je portefeuille.

  Wist je trouwens dat Bürstner 10 jaar Bürstner waterdichtheidsgarantie aanbiedt, zo blijft je investering zijn waarde bewaren.

 • Specificaties