• Omschrijving

  Ruime 5p luxe integraal op Heavy chassis en krachtige 180 pk & 9-traps automaat!

  ❤ KNAUS CHAMPION DEALS L!ve I 700 MEG Fiat 180 AT9V /FULL OPTION
  Startprijs: €127.809
  Vanomobil promoprijs: €124.995
  Champion Deals bonus: -€6.000 
  Finale prijs incl. btw: €118.995

  Als je ruimte en comfort zoekt voor je gezin, dan biedt deze L!ve I de perfecte oplossing. Zo is hij niet alleen uitgerust met een 5de zitplaats maar ook met Isofix voor kinderzitjes. Het paviljoenbed geniet royale afmetingen (195x150cm) en is eenvoudig toegankelijk door zijn lage instap. De twinbedden boven de grote fietsengarage zijn telkens méér dan 2m lang en een L-zithoek eenvoudig ombouwbaar tot een 1p bed van maar liefst 205cm lengte!

  Dankzij de gezellige L-zit geniet je van de mooiste familiemomenten, ook bij slecht weer! De amateurkok in jou zal zich amuseren in de handige keuken met 3-pits vuur, grote koelkast met dubbele deuren en gasoven!  

  De enorme garage biedt plaats aan de hobby's van de ganse familie, de sjorhaken en de dubbele toegangsdeuren met eengreepshendels zorgen voor een eenvoudig en vlot gebruik van deze enorme ruimte.

  Niettegenstaande de binnenhoogte van minstens 2m, geraakt hij met zijn totale buitenhoogte van slechts 2.79m toch vlot onder elke brug of tunnel! Heel handig als je op verloren wegen op avontuur trekt en daarenboven lekker voordelig aan de pomp!

  Alle uitrustingen opnoemen waarmee deze L!ve I is uitgerust, zou ons te ver brengen. Sommige lijken onbelangrijk, maar hebben in de praktijk een hele grote meerwaarde! We denken zo aan het raam ¾ links achter aan de zithoek, super handig voor de bestuurder als hij links een drukke weg op moet… of de extra brede inkomdeur met elektrische inkomtrede, zo aangenaam als je met je inkopen van het lokale marktje in je handen de camper instapt! 

  Ook technologisch is deze L!ve I 700MEG up to date: zo kunt u naast de krachtige gasverwarming ook genieten van een E-tab zodat warm water en verwarming werken op walstroom  en zo je rug (zeulen met een gasfles) en de planeet (geen broeikasgassen) beschermt. Uiteraard is deze L!ve I ook volledig vorstvrij en uitgerust voor de extreemste weersomstandigheden, inclusief een skitrip met de ganse familie in de winter! De 6000cal verwarming, de winterventilatie en de geïsoleerde en verwarmde vuilwatertank zijn hiervoor uw beste garantie. 

  Het grote 9" Multimedia systeem met touchscreen, navigatie, achteruitrijcamera en zelfs een head-up display, gidst u dankzij een ingebouwde Kampeergids naar de perfecte overnachtingsplaats. De elektrische handrem zorgt ervoor dat je vlotter je pilootzetels kunt draaien, de Traction Plus red je uit je drassige campingplaats, de bandendruksensor monitort de veiligheid van je banden, de hulpluchtvering zorgt voor het betere werk in rijgedrag, de automatische airco zorgt voor een 100% precieze binnentemperatuur, de gasmelder en rookmelder bewaken je veiligheid op bestemming , enz…

 • Specificaties