• Omschrijving

  !! NIEUW !! De Kepler Five is de perfecte mix tussen een dagdagelijkse monovolume en de perfecte Camperbus voor de mooiste vakantie-avonturen!


  Deze gloednieuwe Five is de eerste Kepler die onder de 5m duikt! Nochtans is dit ruimtewonder ook direct geschikt voor 5 personen! De grote 3p zitbank zit confortabel, dichtbij de zetels vooraan dus perfect voor urenlang keuvelen tijdens de lange ritten naar de vakantiebestemming! Deze comfortabele zitbank tovert zich in een flits om tot een reuze bed voor 2 volwassenen of zelfs 3 kids! Ook in het Pop-Up dak slaap je trouwens voortreffelijk dankzij het 1ste kwaliteits 'Froli' bedsysteem me een kwalitatieve koudschuim matras en een ademende bodem! 

  De keuken staat helemaal achteraan en is vlot toegankelijk zonder in de je Campervan te moeten binnengaan! Even je handen wassen, iets afspoelen, .. kan perfect vanonder de open achterklep! Trouwens, ook de op hoogte geplaatste koelkast bereik je vlot zonder de camper te betreden! Top gevonden, niet?

  Opteer je voor het tijdelijke lanceringspack, dan krijg je er naast heel wat nuttige opties ook nog tent bij die perfect past op de achterklep, zo breidt je je leefruimte op de bestemming handig uit! 

  Dankzij de heel volledige motorhome-uitrusting (dieselverwarming, watertank, extra woonbatterij, buitendouche, keuken met twee-pits vuur en grote koelkast) kan je weken op avontuur trekken. Door zijn sober en compact uiterlijk kan je vlotter wild camperen maar is ook de camping een welgekomen rustplek, aan jou de keuze. De getinte ramen achter en ingeboude gordijntjes zorgen voor de nodige privacy!

  Deze Kepler Five past met zijn 4.90m lengte vlot op een normale parkeerplaats en rijdt met zijn 1.99m hoogte vlot binnen in een ondergrondse parking! het rijgedrag van 150 pk sterke Kepler is gewoonweg indrukwekkend! De DSG versnellingen (automaat) een wonder der techniek. Verder bezit deze Kepler alle rijhulpsystemen van een moderne auto zoals automatische lichten en ruitenwissers en is hij zelfs uitgerust met een adaptieve cruise control voor de langste ritten en een Front Assist als je even afgeleid wordt door het mooie landschap. Door zijn hoge zitpositie heb je een perfect overzicht over de weg en de Captain Chairs met dubbele armsteun het nodige confort voor de lange ritten naar je bestemming! Parkeren doet hij vlot op de ingebouwde achteruitrijcamera, de parkeersensoren voor en achter en het standaard snelheidsafhankelijke servostuur!

  Deze Kepler Five is gebouwd op de gefacelifte VW T6.1 met het vernieuwde dashboard met het 6.5" grote touchscreen waarop je onder andere je wageninstellingen, DAB radio, Bluetooth carkit, Apple Carplay, Android Auto enz... kan bedienen! Dankzij zijn compacte afmeting en de Park Assist vind je overal wel een parkingsplaatje. Handig toch. 
 • Specificaties