• Omschrijving

  Alle luxe en comfort van een motorhome, inclusief een perfecte isolatie in de afmetingen van een campervan, dat is de revolutionaire CHAUSSON X650!


  De X650 is de grote broer van de twee jaar geleden gelanceerde X550! Door het grote verkoopsucces van dit revolutionair concept was in het eerste commerciele jaar heel snel de volumes van 2 productiejaren uitverkocht! Daarom besliste Chausson vorig jaar om de verkoop vanh un succesmodel een jaar te poseren! Maar dit jaar is de "X" terug, en wel in twee verschillende indelingen!

  De X650 is slechts 30cm langer dan de X550, maar is indien mogelijk nog ingenieuzer en origineler! De X650 biedt een gezellige zithoek voor 6 (omvormbaar tot een 2p bed van 140x190cm), een dubbel bed weggeborgen in het plafond, traploos en elektrisch bediendbaar met identieke beddenmaten ! Op de X650 beschikt de badkamer over een echte douchecel dankzij een handige pivoterende wand! 

  Waar het nog interessanter komt, is de achterpartij! Dankzij het SDR systeem (Smart Dressing Room) beschik je over ongelooflijk modulaire oplossingen: het SDR systeem maakt het mogelijk om de handige dressing (tijdelijk) in de hoogte te verstellen om zo plaats te maken aan een grote laadruimte waar zelfs twee fietsen plaats kunnen vinden. 

  De X is niet alleen revolutionair qua concept, ook de binnen- en buitendesign is werkelijk uniek en trendsettend! Waar de buitenkant van de X niemand ongemoeid laat, " you love it our you hate it", over de binnenkant is iedereen unaniem: één van de gezelligste en warmste campers momenteel op de markt! Chausson heeft werkelijk alles in het werk gesteld om hier een hedendaags interieur neer te zetten vol handige oplossingen en warme sfeerelementen! 

  We presenteren deze revolutionaire X650 in zijn mooiste afwerking "Exclusive Line", gecombineerd met de streelzachte 9-traps automaat. Zo geniet je niet alleen van de beste volledig vlak in de wand geïntegreerde dubbele Seitz ramen, maar ook van talrijke in het meubilair en de wanden ingewerkte Led lijnen en een perfect in de carrosseriepet ingewerkt panoramisch dakraam (dubbelwandig), een luxe inkomdeur met venster en veiligheidsvergrendeling, een Premium matras, houten vloerrooster in de douche, Isofix voor de allerkleinsten en extra lades in de dressing!

  Ook aan de buitenkant zorgt de Exclusive Line afwerking voor extra looks: bi-color alu velgen, zwart gelakt radiatorrooster, mist- en bochtenlichten,meegelakte bumper, elektrisch en verwarmde spiegels en het heel handige "Traction Plus", die ervoor zorgt dat je zonder zorgen 's morgens van je campingplaats kunt wegrijden, nadat het 's nachts wat heeft geregend.

  We hebben onze X650 in aanbieding nog extra uitgerust met het Connect Pack en Accessoire Pack, zo beschik je over een kwalitatieve THULE luifel, een Remifront verduistering voor de stuurcabine, een krachtig zonnepaneel met MPPT laadregelaar voor een nog beter rendement en een state-of-the-art multimedia systeem met geïntegreerde achteruitrijcamera!

  De kerst op de taart is het Arctic Pack: de gezellige vloerverwarming, de geïsoleerde en verwarmde vuilwatertank, isotherme buitenschermen voor de stuurcabine, een nog krachtiger verwarming (5500W ipv 4000W) en een hybride boiler (gas & 220v) zorgen ervoor dat je bij extreem winterweer ook perfect kunt genieten van je onmisbare reispartner.

 • Specificaties