• Omschrijving

  Ontdek deze ruime maar compacte luxe campervan met groot panoramisch cabineluik!

  ❤ DESTOCKAGE ELISEO C541FIAT 140 AT9V
  Startprijs: €80.288
  Vanomobil promoprijs: €76.926
  Destockage premie: -€2000 
  Finale prijs incl. btw: €74.926

  De Eliseo is het vlaggenschip binnen het Bürstner campervan gamma! Niet alleen technisch, maar ook qua design en gezelligheid geeft hij vele concurrenten het nakijken! 

  Niettegenstaande zijn heel compacte buitenlengte geniet je toch van een correct dubbel bed van 197x133/120cm en kan je van de zithoek dankzij de meegeleverde optionele kit ook nog een extra bed maken van 180x80cm! De zithoek is een van de ruimere in dit type compacte campervan en dankzij het grote panoramische dubbelschalige dak ook nog eens lekker luchtig!

  Omdat je met zo'n compacte campervan ook wel eens grote avontuurlijke tochten zult ondernemen, hebben we het Fiat chassis extra volledig uitgerust. Zo kan je naast de streelzachte 9-traps automaat ook genieten van een 7" multimedia systeem (origineel Fiat) in combinatie met de achteruitrijcamera en het digitale dashboard. De optionele automatische airco is ook voorzien en veel nauwkeuriger te regelen. De Traction Plus hebben we ook voorzien en zal je over de levensduur van je camper heel nuttig zijn, we spreken uit ervaring.

  Ook het oog wil wat: een diepzwarte buitenlak gecombineerd met bi-color alu velgen, een specifieke ‘Select’ buitendeco, LED dagrijlichten en een zwart gelakt motorrooster gecombineerd met zwart omrandde lichten, zorgen voor de gepaste look!

 • Specificaties