Bürstner

Elegance I920G Mercedes SLC 170 9-Tronic

 • Omschrijving

  Indrukwekkende land-yacht van de hand van de Bürstner ontwerpers!

  Twee Duitse kwaliteitscontructeurs (Mercedes & Bürstner) vinden elkaar in deze bloedmooie Bürstner Elegance! De luxe integraal vol kwaliteit, ruimte en technologie werd gebouwd op het beste chassis op de markt: Mercedes Sprinter aandrijfkop, gecombineerd met het SLC Twin chassis, ontwikkeld door het Duitse moederbedrijf Hymer. 

  Uiteraard moet zo'n reismachine ook alle denkbare rijassistentie & veiligheidssystemen hebben: daarom heeft Bürstner hem uitgerust met de krachtigste Mercedes Sprinter 170pk met 9-traps automaat - ABS, ASR, EBV en ESP - een elektronische handrem - automatische lichten - actieve remassistent en adaptieve cruise-control Distronic - MBUX 10.25" Mercedes navigatiesysteem met camera.

  De Bürstner ontwerpers mochten zich hier volledig uitleven en het resultaat is uniek. De leefruimte straalt rust en luxe uit, net wat je zoekt op vakantie! De grote en comfortabele leder zithoek met draaibare High-End Pilootstoelen nodigt uit voor een gezellige avond met vrienden of avondje met een goed boek! De keuken is een genot voor iedere amateurskok. in de prachtige XXL badkamer kan je eindelijk eens tijd nemen voor jezelf. En de inrichting van de slaapkamer nodigt uit om rustig te dromen van je volgende bestemming. 

  Uiteraard is deze Elegance een echte Bürstner en geniet hij van alle modernste constructie-technieken en comfort-items: dubbele (verwarmde)bodem geïsoleerd met XPS, volledig vlakke vloer, Alde vloeistofverwarming, revolutionaire Indus Toilet & vuilwatersysteem, onderbodem in gewapend polyester, antihagel dakbekleding, Seitz S7 dubbele ramen met afgeronde alu kaders, elektrisch paviljoenbed, elektrisch ledigen van grijs en zwart water, …

  Omdat je met dergelijke prachtcamper de verst verwijderde bestemmingen moet kunnen aandoen heeft Bürstner deze prachtige Elegance standaard uitgerust met de verbluffende Zweedse ALDE centrale verwarming. Deze  High-End verwarming zorgt voor een egaal verdeelde, gezellige warmte zonder lawaai, droge lucht of stof. Daarenboven verbruikt een ALDE veel minder energie en beschik je ook standaard over twee elektrische weerstanden zodat je ook kunt warmen op 220v! 

  Wij hebben deze Elegance daarenboven uitgerust met een extra Winterpack waardoor je beschikt over een bijkomende dieselverwarming voor de Mercedes, een warmtewisselaar met de motorradiator, een verwarmd tapijt voor de stuurcabine en twee verwarmde cabinezetels! 

  Wist je trouwens dat Bürstner 10 jaar waterdichtheidsgarantie aanbiedt, zo blijft je investering zijn waarde bewaren.

 • Specificaties