• Omschrijving

  Deze Sportieve Campervan met pop-up zal je op méér dan 1 punt verrassen!


  Zo is deze Dreamer D55Up één van de weinige campervans die erin slaagt om een pop-up dak en een Skyview te combineren! Door het pop-up dak zijn dakluiken inderdaad niet mogelijk en is het extra licht van de skyview meer dan welkom! Bekijk trouwens eens in detail de design en inbouw van de Skyview, weinig merken slagen erin deze zo mooi te integreren in de buiten- en binnendesign.

  Maar er is meer! Aan het pop-up dak en het bed erin werd heel veel aandacht besteed! Naast de ruime afmetingen (130x200), de lattenbodem en de twee leeslampen wordt ook een krachtige verwarming voorzien! Zo kan je deze extra slaapkamer ook buiten de zomer gebruiken. En wil je ook in putje winter op stap met vier, dan kan je de extra binnenisolatie bijbestellen die je zelf in enkele minuten kunt plaatsen.

  Bekijk ook even de keuken! Drie grote lades, een uitklapbare werkruimte en een koelkast van maar liefst 149L en dit in een campervan van 5,99m! Wie doet deze D55 Up na?

  Nog niet overtuigd? Dan hebben we nog een ongelooflijk argument: deze D55 Up is de enige campervan op de markt met een volledig gescheiden douche en toilet! Inderdaad, dankzij de gepatenteerde 'ModulSpace' badkamer kan je een ruime badkamer creeren over de ganse breedte van je campervan! Wat een geniale uitvinding!

  Dankzij zijn 'Black Addict' afwerking biedt hij jou bovendien een ongelooflijke standaarduitrusting: automatische grootlichten en ruitenwissers, leder stuur en versnellingspook, mistlichten, radio met DAB en bluetooth carkit, stuurbediening, 2de woonbatterij, extra laadvermogen dankzij het 3,5T chassis, 16" alu velgen, Remis verduisteringssysteem stuurcabine, Bultex matras, grote LED buitenverlichting, meegelakte handgrepen, extra indirecte LED verlichting leefruimte, Alu inleg dashboard, mat grijs radiatorrooster...

  Voor meer comfort en veiligheid hebben we deze Black Addict niet alleen uitgerust met de soepele automatische 9-versnellingsbak met koppelomvormer, maar ook met het Fiat Safety Pack bestaande uit :

  • Noodremsysteem met cameradetectie van voetgangers, fietsers en voertuigen.
  • Waarschuwingssysteem voor het verlaten van de rijstrook
  • Intelligente grootlicht activering
  • Verkeersbordherkenningssysteem en licht/regensensor
 • Specificaties