• Omschrijving

  Gloednieuwe Dreamer D51 Select op krachtige Ford 170 pk met automaat


  Deze nieuw ontwikkelde Dreamer D51 is zo fijn en tot in de details ontwikkeld en afgewerkt, dat we hem graag vergelijken met een diamant!

  Je ziet het reeds aan de buitenkant: elegant metaalgrijze buitenlak, meegelakte bumpers en onderschorten, geraffineerde alu velgen, een sobere striping en een naadloos ingewerkte skyview en zijramen met megelakte raamkaders! 

  Eenmaal binnen begint het feest pas echt! Wat een ruimtegevoel, wat een geraffineerde kleurcombinaties en materiaalkeuzes, wat een oog voor detail! Als het op afwerking, design en raffinement uitkomt, kent de "Select" reeks van Dreamer zijn gelijke niet.

  De zithoek is ruim niettegenstaande zijn compacte lengte, ook dankzij het grote dakluik en de panoramische skyview. Dreamer is trouwens momenteel de enige Europese camperconstructeur die een Skyview kan aanbieden onder goedkeuring van FORD. Let ook even op de binnenafwerking rond de Skyview en de indirecte verlichting rond het raam van de zithoek! Dankzij een meegeleverde set kan je de zithoek trouwens eenvoudig omvormen tot een extra 1p bed met volwassen afmetingen.

  De keuken is compact maar ingenieus ingedeeld en biedt je twee moderne gasvuren, een diepe wasbak en een 140L koelkast met handige drankenlade! De talrijke lades in de keukenblok sluit je met één druk op de knop! De badkamer heeft een dubbele functie, dankzij de pivoterende wand kies je tussen een ruime douchecel of een mooie toiletruimte met handwasbak.

  Ook aan de achterpartij werd heel wat aandacht besteed! Kijk maar eens hoe de kofferbodem en zijkant uitgewerkt zijn, buitendouche inbegrepen. De lattenbodem schuift handig in elkaar om plaats te maken aan een nog grotere kofferruimte met plaats voor grotere voorwerpen! Eenmaal binnen valt het royale 2p bed op van 140x200cm en en kwalitatieve Bultex Comfort matras. De slaapkamer is verder uitgerust met een kastengordel bestaande uit drie legkasten en een hangkast, een luidspreker en een bediening voor het multimediasysteem voor. Dankzij de schuifbare lattenbodem kan je trouwens ook vlot in de koffer. Let ook eens op de leuke opstap om vlotter in het bed te geraken. Deze camper is echt een droom !

  De standaarduitrusting is meer dan compleet met oa een 9" Multimedia systeem met ingebouwde achteruitrijcamera en voorzien van Apple CarPlay & Android Auto, ook bedienbaar vanop het leder stuur! De draaibare 'Captain Chairs' zijn uitgerust met dubbele armleunen en de stuurcabine is uitgerust met in de raamkaders ingebouwde verduisteringschermen. Geen gesleur meer met gasflessen want voor de verwarming kiest Dreamer hier voor het beste systeem momenteel op de markt: Truma Combi Dieselkachel! Standaard geniet je met deze D51 ook van een extra lange autonomie op je besteming dankzij de dubbele woonbatterijen!

  Daarenboven is de Dreamer in aanbieding extra uitgerust met het Guardian Pack:

  • Rijstrookassistent
  • Botsingwaarschuwing met voetgangersdetectie
  • Waarschuwing bij het onbedoeld verlaten van de rijstrook met automatisch noodremsysteem
  • Parkeerhulp vooraan en achteraan
  • Automatische inschakeling van lichten en ruitenwissers vooraan met regensensor
  • Verwarmde voorruit
  • Cruisecontrol met begrenzer
 • Specificaties