Bürstner

Copa TRAIL C530 Ford Custom 150 6M

 • Omschrijving

  Dankzij de "TRAIL" Promotie van Bürstner koop je je terreincamper niet alleen aan een PROMO prijs, je krijgt er ook nog eens een THULE luifel en krachtige zonnepaneel bovenop!!! 

  Met deze COPA C530 TRAIL beschik je over een echte camper met terrein capaciteiten!

  Auto voor iedere dag, lekker handig door de twee schuifdeuren en met alle hedendaagse technologie rijdt deze Ford Custom indrukwekkend comfortabel, als een echte limousine maar dan met een hogere en veiligere zitpositie!

  Maar deze Copa is tevens een volwaardige camper met 2 dubbele bedden, een keukenblok, koelkast op hoogte voor betere toegang, ingebouwd zittoilet met uitneembare cassette, inplugbare douchebak met douchegordijn, voldoende kastruimte voor een lange vakantie en vooral uitgerust met een woonbatterij en batterijlader, vers- en vuilwatertank, warmwaterboiler en dieselverwarming! De perfecte symbiose van compactheid en comfort! 

  En finaal bereik je dankzij zijn TRAIL uitvoering de meest avontuurlijke bestemmingen met de vingers in de neus! Het mechanische sperdifferentieel verbetert de controle van deze Copa 530 wanneer u van de gebaande paden rijdt door vermogen te sturen naar de wielen met de meeste tractie. Zijn unieke look ziet er niet alleen lekker stoer uit, de onderste zwarte carrosseriedelen zorgen vooral voor minder carrosserieschade bij terreinwerk! De opstappen links en rechts strekken zich uit over de ganse wielbasis van deze Custom en schenken hem een nog stoutere look!

  De (standaard) dubbele schuifdeuren zijn niet alleen handig voor het in- en uitstappen van de kids bij de schoolpoort, op vakantie kan je binnen maar met frisse luchttoevoer genieten van een koffiepauze met zicht op je vakantiebestemming.

  Waar je misschien niet direct aan denkt bij de keuze van je toekomstige camperbus, is de isolatie! Heel veel camperbusjes zijn immers bitter weinig uitgeisoleerd! Bürstner gebruikt bij de bouw van hun COPA reeks de ervaring die ze hebben opgedaan bij de bouw van campervans op Fiat Ducato. Zo wordt een volledige geïsoleerde vloer geplaatst boven de standaardvloer en wordt de volledige leefruimte extra uitgeisoleerd! Het pop-up dak is dubbelschalig en geisoleerd. Ook een isolatiescherm voor de stuurcabine wordt standaard meegeleverd. En de voorruit is verwarmd zodat je snel kunt vertrekken bij een vochtige ochtend! 

  Het model dat we u hier presenteren geniet van het witte buitenkleur gecombineerd met 16" alu velgen en extra lange dubbele opstappen! In de stuurcabine assisteert het Multimedia systeem met 8" scherm jou met zijn ingebouwde navigatie, achteruitrijcamera, Apple Carplay of nog Android Auto, allemaal ook te bedienen via de knoppen op het leder stuur! De achteruitrijspiegels zijn elektrisch, verwarmd en inklapbaar via een druk op de knop. Zelfs het 'Active Parking Assist' is aanwezig, mocht je eens geen zin hebben om te parkeren, je COPA doet het voor jou!

  Maar wat finaal het meest zal blijven hangen is de ruime, doordachte en handige indeling, uitgerust met alles wat je nodig hebt om de mooiste souvernirs te verzamelen.

 • Specificaties