Bürstner

Copa C530 Ford Custom 130 AUT

 • Omschrijving

  Met deze COPA C530 beschik je over een echte camper in limousine-vacht!

  ❤ ZOMER PROMO COPA C530 Xtreme FORD 130
  Startprijs: €75.652
  Vanomobil promoprijs: €72.495
  ZOMER bonus: -€2.500 
  Finale prijs incl. btw: €69.995

  Auto voor iedere dag, lekker handig door de twee schuifdeuren en met alle hedendaagse technologie rijdt deze Ford Custom indrukwekkend comfortabel, als een echte limousine maar dan met een hogere en veiligere zitpositie!

  In de stuurcabine assisteert het Multimedia systeem FORD met 8" scherm jou met zijn ingebouwde navigatie, camera en sensoren voor & achter, Apple Carplay of nog Android Auto, DAB autoradio en USB, allemaal ook te bedienen via de knoppen op het leder stuur! De achteruitrijspiegels zijn elektrisch, verwarmd en inklapbaar via een druk op de knop.  Je COPA zorgt automatisch ook voor het aan- en afschakelen van je lichten of ruitenwissers en de LaneAssist verwittigt je als je van je rijvak afwijkt! Finaal helpt het Active Park Assist systeem je zelfs bij het parkeren op de kleinste parkingplaatsen!

  Maar deze Copa is tevens een volwaardige camper met 2 dubbele bedden, een keukenblok, koelkast op hoogte voor betere toegang, ingebouwd zittoilet met uitneembare cassette, inplugbare douchebak met douchegordijn, voldoende kastruimte voor een lange vakantie en vooral uitgerust met een woonbatterij en batterijlader, vers- en vuilwatertank, warmwaterboiler en dieselverwarming! De perfecte symbiose van compactheid en comfort! 

  De (standaard) dubbele schuifdeuren zijn niet alleen handig voor het in- en uitstappen van de kids bij de schoolpoort, op vakantie kan je binnen maar met frisse luchttoevoer genieten van een koffiepauze met zicht op je vakantiebestemming.

  Waar je misschien niet direct aan denkt bij de keuze van je toekomstige camperbus, is de isolatie! Heel veel camperbusjes zijn immers bitter weinig uitgeïsoleerd! Bürstner gebruikt bij de bouw van hun COPA reeks de ervaring die ze hebben opgedaan bij de bouw van campervans op Fiat Ducato. Zo wordt een volledige geïsoleerde vloer geplaatst boven de standaardvloer en wordt de volledige leefruimte extra uitgeisoleerd! Het pop-up dak is dubbelschalig en geisoleerd. Ook een isolatiescherm voor de stuurcabine wordt standaard meegeleverd. En de voorruit is verwarmd zodat je snel kunt vertrekken bij een vochtige ochtend! 

  Deze COPA onderscheid zich van de witte campermassa dankzij zijn buitenkleur Magnetic Grijs gecombineerd met het 'Extreme' Pack met zijn gelakte bumpers, 'Raptor' radiatorrooster, 16'' Black Alu velgen, gepersonaliseerde striping, alu 'bullbar' en het zwart pop-up dak!! 

  Maar wat finaal het meest zal blijven hangen is de ruime, doordachte en handige indeling, uitgerust met alles wat je nodig hebt om de mooiste souvenirs te verzamelen.

 • Specificaties