Bürstner

Copa C500 Ford Tourneo Custom 170 AUT 4x4

 • Omschrijving

  De COPA C500 profiteert van de nieuw Ford Custom Tourneo upgrade om tal van nieuwe kleine en grote verbeteringen te integreren

  De grootste nieuwigheid is uiteraard de Ford Custom Tourneo! Naast een zeer geslaagde buitenlook is de zitpositie verbetert, het rijcomfort naar een nog hoger peil gebracht en zit hij boordevol technologie en uitrusting. Dankzij de krachtige 170 pk in combinatie met de automaat wordt deze COPA een fenomenale kilometer-vreter! In deze 4x4 versie sla je zonder probleem een kleine boswegel in en spendeer je volgende nacht midden in het bos!

  Standaard krijg je twee grote displays op het dashboard: een digitale tellerpartij van 12 inch, dat configureerbaar is en onder meer een zeer complete boordcomputer omvat. Het tweede en centrale scherm is 13 inch groot en aanraakgevoelig, met een horizontale positionering die lichtjes naar de bestuurder is gericht. Dat omvat de nieuwste generatie van Fords infotainmentsysteem, Sync 4, en biedt alle moderne snufjes die je ook in nieuwe personenwagens vindt (draadloze Apple CarPlay/Android Auto, over-the-air updates, enz.)

  Deze motorhome is optioneel ook uitgerust met het 'Comfort & Rijhulp Pack" waardoor je bovenop de reeds heel volledige standaarduitrusting nog heel wat nuttige veiligheid- en comfortopties zoals een adapatieve cruise control, dodehoek waarschuwing, achteruit-noodrem assistent, verkeersbord herkenning en een geïntegreerd navigatiesysteem!

  Binnen is hij standaard voorzien van 4-zitplaatsen, maar kan optioneel nog één of twee extra zetels bijbestellen en zo je minivan uitbreiden tot maximum 6 personen

  Eenmaal op de bestemming ontpopt deze COPA zich tot een echte motorhome! Keukenblok met koelkast, kookvuurtjes en afwasbak, twee dubbele bedden, extra woonbatterij & lader, krachtige standverwarming... werkelijk alles is aanwezig om optimaal te genieten van je gekozen bestemming! 

  Deze Copa biedt trouwens heel wat niet te miskennen troeven, denk maar aan de uitzonderlijke stahoogte van 2.47m, het pop-up bed met Clima-plux slaapsysteem, het handige railsysteem die ervoor zorgt dat je de zitbank grensloos kunt verschuiven en extra stoelen kunt bijplaatsen, de ingenieuze eettafel met de extra uitklappoten zodat je deze ook buiten kunt gebruiken, de uitgebreide binnenverlichting voor de gezellige winteravonden, de extra Home-Light (oplaadbare lampjes) en talrijke USB oplaadpunten, de brede keukenblok met diepe kasten en lades en de XXL koelkast van 41L! Zelfs voor een verswatertank van maar liefst 50L hebben de Bürstner ingenieurs een plaatsje gevonden in deze compacte COPA en zowel vers- als vuilwatertank zijn vorstvrij gemonteerd en verwarmd.

 • Specificaties