Bürstner

Copa C500 F1rst Edition Ford Custom 130 AUT

 • Omschrijving

  Handig, compact, multifunctioneel... deze Copa heeft het allemaal!

  ❤ DESTOCKAGE COPA C500 F1rst Edition FORD 130 AUT
  Vanomobil promo prijs: €65.295
  Destockage bonus: -€2500 
  Finale prijs incl. btw: €62.795

  Deze passe-partout camper is de ideale minivan voor iedere dag en elke verplaatsing! Met een lengte van 4.97m en een breedte van net geen 2m, past hij immers op de kleinste parkingsplaats! De krachtige 130 pk motor biedt je een rijcomfort identiek aan een luxe-berline! Met als extra voordeel een hoge zitpositie en een beter zicht op het verkeer! 

  Geniet van de verbluffende prijs/uitrusting verhouding van deze COPA F1rst Edition: alle noodzakelijke uitrusting voor een geslaagde vakantie zoals het Electric Pack met autonome woonbatterij en geïntegreerde lader, krachtig lichtpaneel 110W, een grote Thule zonneluifel met uitdraaimechanisme en een krachtige standverwarming van 2Kw op diesel!

  De Copa in promo is daarenboven uitgerust met parkeer assistent voor en achter en een Full-Entertainment systeem met een 8" aanraakscherm, 4 luidsprekers, navigatiesysteem, achteruitrijcamera, Bluetooth carkit, stuurbediening, App Link Apple Car Play & Android Auto, usb aansluitingen DAB autoradio!

  Binnen is hij standaard voorzien met 4 zitplaatsen, maar kan je optioneel nog één of twee extra zetels bijbestellen en zo je minivan wettelijk uitbreiden tot maximum 6 personen

  Eenmaal op de bestemming ontpopt deze COPA zich tot een echte motorhome! Keukenblok met koelkast, kookvuurtjes en afwasbak, twee dubbele bedden, vers- & vuilwatertank in combinatie met een waterpomp, krachtige standverwarming... werkelijk alles is aanwezig om optimaal te genieten van je gekozen bestemming! 

  Deze COPA is optioneel ook uitgerust met een Electic Pack waardoor je altijd voldoende stroom voor handen hebt, waar je ook beslist de nacht door te brengen! Een half-tractie batterij wordt door drie verschillende bronnen opgeladen:

  1. door de alternator van de motor bij het rijden
  2. door een ingebouwde lader als je beschikt over walstroom
  3. door het krachtige 110W lichtpaneel: 24/24h stroom en een woonbatterij in perfecte conditie 


  Deze Copa biedt trouwens heel wat niet te miskennen troeven, denk maar aan de uitzonderlijke stahoogte van 2.47m, het pavilloenbed met Clima-plux slaapsysteem, het handige railsysteem die ervoor zorgt dat je de zitbank grensloos kunt verschuiven en extra stoelen kunt bijplaatsen, de ingenieuze eettafel met de extra uitklappoten zodat je deze ook buiten kunt gebruiken, de uitgebreide binnenverlichting voor de gezellige winteravonden, de extra Home-Light (oplaadbare lampjes) en talrijke USB oplaadpunten, de brede keukenblok met diepe kasten en lades en de XXL koelkast van 41L! Zelfs voor een verswatertank van maar liefst 50L hebben de Bürstner ingenieurs een plaatsje gevonden in deze compacte COPA!

  ! Tip ! Spaar 2300€ uit door te kiezen voor de versie met manuele versnellingen van deze F1rst Edition !

 • Specificaties