Bürstner

Campeo C540 Active Citroen 140

 • Omschrijving

  Kwalitatieve, gezellige en compacte camper voor 2!


  Deze 1 jaar oude Campeo C540 zal je begeleiden naar de meest afgelegen hoekjes van Europa, maar vind ook gemakkelijk een parkingplaatsje in een drukke binnenstad!

  Voor deze compacte campervan hebben we toch gekozen voor het zwaartse 3,5T chassis (rijbewijs B) en de grote 16" wielen zodat je niet alleen kan genieten van een ruim laadvermogen maar ook van een stabiel, veilig en betrouwbaar rijgedrag in alle omstandighed. en!

  Bürstner, de Duitse contructeur van deze Campeo, bouwt niet alleen stevige en kwalitatieve campervans, ze zorgen ook voor een gezellig en warm interieur met tal van accenten, indirecte verlichting en warme aankledingen! De layout is open en doordacht met een strategisch geplaatste koelkast gemakkelijk bereikbaar van binnen en buiten!

  Alle nodige uitrusting is aanwezig, zoals een remifront verduistering in de stuurcabine, grote Thule luifel, Thule fietsenrek voor 2 fietsen, muggenhor voor de schuifdeur, elektr. opstap voor een vlottere toegang, ... en nog veel meer vermits deze camper ook uitgerust is met een krachtig zonnepaneel voor extra autonomie op je droombestemming, een Traction Plus systeem voor drassige campings, Trigas detector voor je veiligheid, Vanomobil starterskit, enz..                        

  Prijs: €49.169,42 + BTW - BTW terugvorderbaar

 • Specificaties